Ulpiana Sàrl - KUSH JEMI NE

Kompania Ulpiana Sàrl është e specializuar në ndërtime miqësore me mjedisin dhe të qëndrueshme.

Nëse plani nuk funksionon - ndryshoni planin, jo qëllimin!

Ekipi ynë i përbërë nga ekspertë me përvojë, kryen për ju punë të ndryshme në fushën e modifikimit të ndërtimit, ndërtimeve të reja dhe rinovimit.
Respekti për mjedisin dhe natyrën janë në qendër të punës sonë.
Si një kompani ndërtimi e avancuar, fokusi i ndërtimeve tona është ndërtimi “green”. me metoda dhe teknologji moderne dhe të orientuar drejt së ardhmes. Energjitë e rinovueshme dhe materialet miqësore me mjedisin si druri dhe guri luajnë një rol të rëndësishëm për ne. Gjithashtu jemi fokusuar në ruajtjen dhe ruajtjen e vlerave të vërtetuara dhe të qëndrueshme sa më shumë që të jetë e mundur. Shkurtimisht: Objektivi ynë është të lidhim traditën dhe aktualitetin me të ardhmen – të dyja brenda aspektin e ndërtimit dhe estetikës.

Një gamë e plotë e konstruksioneve GREEN

Pse na zgjodhet ne

Ne duam dhe dimë se çfarë bëjmë!

Standarde të cilësisë së lartë

Fokusi ynë është cilësia e lartë me teknologjinë e re të punës.

Ekspertët kryesorë

Ekipi ynë do të përfaqësojë Inxhinierinë e pastër të përzier me dizajnin modern.

Zgjidhje komplekse

Çdo herë, ne i duam sfidat në punën tonë për të arritur një nivel tjetër.

Besim

Fokusi ynë është të krijojmë besim me klientët tanë për një afat të gjatë.

Shërbimet

E keni menduar pajisjen e pasurive tuaja të paluajtshme me energji nga burime të rinovueshme?

Energjia e gjelbër

Ne fillimisht ju shpjegojmë se cila është forma më e përshtatshme për ta bërë objektin tuaj të pavarur nga energjia. Opsionet e mundshme janë energjia diellore dhe e erës, energjia e ujit, gjeotermale dhe shfrytëzimi i biomasës.

Mjedis i shëndetshëm

Në zbatimin e projektit tuaj ne përdorim materiale ndërtimi të cilat nuk ju dëmtojnë mjedisi dhe shëndeti; ju ofrojmë kryesisht lloje të ndryshme guri dhe druri. Për themelet kemi mundësinë e materialeve të tjera si kërpi, dheu, tulla, leshi celuloz, tapa dhe dele leshi.

Materialet ekologjike

Përveç energjisë së rinovueshme dhe materialeve ekologjike, ndërtimi i qëndrueshëm përfshin masa dhe materiale të tjera si termoizolimi, bojërat ekologjike dhe mbrojtja e dritaret nga rrezet e diellit. Specialitetet tona janë gjithashtu skulptura prej druri, gdhendje në gur dhe mozaikë.

Këshilla & Planifikimi

Ne jemi partneri juaj për gjithçka për ndërtesa të reja dhe rinovime. Ne planifikojmë, projektojmë dhe zbatojmë medisin e gjelbër

Mbështetje

Ne ofrojmë një sërë shërbimesh mbështetëse ndërtimi për të ndihmuar në identifikimin e problemeve të mundshme, të ofrojmë zgjidhje efektive, të vlerësojmë alternativat teknike dhe buxhetore, të parashikojmë ose shmangim mosmarrëveshjet e ardhshme dhe në përgjithësi të rezultojmë në një dizajn dhe buxhet më të mirë.

Le të diskutojmë rastin tuaj sot!

Parimi ynë i punës

Ofertë me kohë të kufizuar!

Nxito! Na kontaktoni sot dhe merrni 100% konsultën e parë online falas!

question2

Keni ndonjë pyetje apo ndonjë projekt konkret që do të kishim bërë për ju?

Kontaktoni! Ne presim me padurim emailin ose thirrjen tuaj telefonike.

Ekipi ynë kompetent i specialistëve është në dispozicionin tuaj për punë më të mëdha ose më të vogla. Ne marrim me kënaqësi projektet tuaja të ndërtimit në vendet fqinje.

+41 33 221 01 15

info@ulpiana.ch

Njihuni me ekipin tonë

Ju nuk ndërtoni një biznes, ju ndërtoni njerëz, pastaj njerëzit ndërtojnë biznesin.

“Gjërat e mëdha në biznes nuk bëhen kurrë nga një person; ato janë bërë nga një ekip njerëzish.” – Steve Jobs 

Eglantine SHALA-UDRY

CEO
CEO of the Ulpiana

Email: e.shala@ulpiana.ch

Mobile: +41 79 860 27 80

Tel: +41 33 221 01 15

Gzim IBISHI

Contact Person - Prishtine
Contact Person in Pristina, Kosovo and responsible for the Albanian Language.

Email: gezimibishi@ulpiana.ch

Mobile: +383 48 107 777

Our Company in numbers

0 +
Completed projects
0 +
Years in business
0 +
Industry awards

Informacioni i kontaktit

Rr.Lorence Antoni 9, 10000 Pristina

Kosovo

Ju lutemi telefononi përpara vizitës

+41 33 221 01 15

Orari i punës 08:00 - 17:15

info@ulpiana.ch

Për klientët dhe partnerët